2013年2月4日星期一

unveiling utforming UGG Classic Argyle Strikk støvler hvit 5879

se ugg australia norge en fotgjenger i fjellene omgitt av høye gamle trær, kan bare skyldes den høye treet i mange år for å blokkere solen, skog bakken lenger nedbrutt urt, nesten ingen veier praktisk mulig.I dette tilfellet, ugg vanning spytt spurte: «Bror Lo, har vi gått to timers, fortsatt ikke finne dyret, Beast der?"

"Vet ikke" uggs norge ristet på hodet, skiftet emne: "Bare finn et sted å møte tre betingelser, vi vil gjerne være i stand til å finne ledetråder.ugg svarte: "Beast of langt mindre evne til å tilpasse seg en leopard eller en ulv, klarer de habitater også langt nær sistnevnte er mindre kompleks Samlet må destroyer habitater har tre uunnværlige ugg grunnleggende forhold.. dyret må ha tilstrekkelige ressurser for dem å jakte. 2, må ha nok vann, ugg for sine varme bad og metning etter slurk. 3, må det være nok trær eller overflod av gress for dem å skjule. spesielt ugg tre betingelser, hvis du ikke har, ikke bare er ikke bidrar til tiger jakten, de er også ikke bidrar til å unngå den store fienden av menneskeheten alt dyreliv. er Beast infested ugg i HuangShanYeLing Bare finne dette stedet egnede forhold hollister, vil du sikkert kunne finne en ledetråd. "

ugg sko øynene utsatt tilbedelse av farge, utbryte: Lo Big Brother egentlig er for mye, Finansielle barn og Meng Big Brother fjell drepe en tiger, er det første å finne en vannkilde, men storebror Meng visste ikke detaljene Luo Brother. 'ugg endeløs betydning smil, i det hinsidige er nesten sunn fornuft, det er ingenting å skryte om.

没有评论:

发表评论