2013年2月26日星期二

UGG ultra høye støvler kastanje 5245 detonere sommer fasjonable oppsving

I går kveld, etter å ha lært at uggs morgen fjær Group, en ekte ror, Lili Peng siste hele personen forandret utseende, første uttrykker ekstrem ubehagelig Sorry, gjenforteller sin egen rett, er det ikke, håper jeg at det er et stort antall så ugg voksne.

Er hype, men billige uggs og Reno få mennesker klart, sa en slik pass, er bekymret ugg sint ikke levere sine varer til verden nå, er kjøperen alltid kommer til å spise tapet, selv om misligholdet, og butikken har ingenting å tap.Slutt. Natt, ble Lili Peng opprinnelig ment kun be dem til nærliggende Regal Hotel for middag å be om unnskyldning og oppriktighet, endringen i Shangri-La alvorlig ut en blod, la ugg tror det er morsomt, det trenger ikke ha bekymret, trekker forover last kjøretøy er åpen til siden, og også bekymret.

"Jeg hadde ikke mye penger, er min lille sinn, du gamle par ikke tankene!" ugg norge høre Fu Westward Speaking of, det gjorde jeg ikke bruke noen penger, er å ta fra fylket butikken, men også noen som hva for å glemme ham til å flytte ut fra rommet på innsiden.

没有评论:

发表评论