2013年2月24日星期日

ettersmak Nike Free Everyday sjarm

nike free run side trakk en del av NPC hær med tunge ildkraft, men de fleste av troppene i Lexus Generelt Command gå på å konkurrere endre det til å gå, og når Lexus Generelt fant ut at luften er egentlig ikke Wyvern Drage inntrenging team, vil hjertene slappe av mye, og personlig involvert i angrepet på nike flere antenne ildkraft.

Lexus Generelt er 90 mørk gull BOSS, er hovedfag i anti-high angrep melee ferdigheter, men ikke uten verktøy i krigen, så jeg ham hendig de tok ut en stor armbrøst, tre pilene deretter ta armbrøst på, ikke nøl med å skyte den mot toppen av nike free herre.Puff puff! "Tre ganger på rad, alle skutt i målet nike skrittet Wyvern plutselig brast sutre, og enda mindre til multi-point 30000 HP Wyvern er ikke en nike slags rask rask ledende krage, og bare den vanlige elitenivå monster, totalt bare hundretusen poeng verdien av livet, som ser ut til å være kvitt en tredjedel av verdien av livet er ikke redd, nike hvordan? Pet oppgradering, kan DOT øke blod vil ut-klassen, selv om de får drept, men det kan oppstå, deretter øve nivået tilbake, hest, men er fast og kan ikke oppgraderes, og verdien av livet er begrenset, hvis det er blåst hesten vil lede døden, vil det forsvinne etter døden av hesten, ikke kan bli innkalt på nytt.

nike free 2 Wyvern øyeblikk Lexus Generelt armbrøst dreper mer enn 30.000 liv verdi, hvordan å holde nike sjokkert? Moment raskt Wyvern overstating gå til Lexus Generelt armbrøst utvalg av lokale fløy, og samtidig minner publikum og sa: "The a BOSS eksterne angrep er ekstremt skarpe NPC bueskyttere også svært plagsom, kan vi trekke. '

没有评论:

发表评论