2013年2月24日星期日

ugg Korint er så komfortabelt

"Yu Chen sekretær har ingen annen måte, eller dette frøplante til oss. Gi noen ah" Dan Gangyong også sett uggs sko spurt. Faktisk en frukt til å selge mer enn 101, en bare 56 dollar en halvkilo, en dråpe for mye, noe som ville ønske å gjøre å ønske god, folk er alltid ikke fornøyd.

Folk til å dyrke sin egen også blinket ut så mye mer til heap vet ikke hvor mange det, få folk hva de skal si, hvis de vet, er det sikkert bra ga sin egen art, ikke sine egne plantet så mange frukt ikke gjøre nok penger.Men de gjorde ikke se den andre siden, er stablet flere ganger på siden av frukten så, men selv om de vet det er ingen måte, fordi disse stablet mer enn halvparten av disse er ugg australia norge fra plassen inne gjennomføre rett og slett ikke sammenlignes.

Er tilfelle, har de vært veldig glad for å bruke pengene måtte kjøpe Guomiao men tusen til dollar, ikke engang tjene i dag har langt mer enn dette antallet hadde visst dette , måtte låne litt penger, men også å kjøpe noen frukt plantet ah, noen mennesker er ganske lang angre, men dessverre, ikke denne verden ikke angre kan kjøpe, og ikke uggs australia tenkt frøplante å bygge ut solgt til noen andre.

没有评论:

发表评论