2013年1月29日星期二

vet du historien om UGG Payton støvler chianti 5654

Drunken Road menneskeheten: "drukket tarmkanalen mentor fortalte drukket Road, er den gamle mentor ugg sko patriarken av Lu morderen gruppen to sønner, på grunn av den svært talentfulle, har blitt hyllet som den neste patriark, men ugg streve for the Road, Guangfu lu interessen fra stammen som en svak mann. sint forlate Lu familien, ugg streve for the Road. mentor gå, men ikke ødelegge Lu ambisjoner. hundre år har vært å forene krefter for å Guangfu Lu. inntil Lingdi år, ugg folk ulykkelig, sjokkerte østlige Han-dynastiet 'Yellow Turban Rebellion' brøt kaoset. legitim kaos når ugg himmelen dukket tre Salvation Star 'Pa, velvilje, mot "bare Samsung er en yaoxing skjult, ugg samlet i samsvar med planetarium Samsung den siste den gainer yaoxing., og Fengyun yaoxing er restene av Lu familien. Men Lu familien skjult i århundrer, har lenge vært en endring av etternavn. ingen vet ugg etternavn hva som bor og hvor. "

ugg norge bekymrer: "Hvis yaoxing skapte verden, vil folk på jorden bli kastet ut i en avgrunn av elendighet, led millioner av inngifte for mobbing."ugg sa: "Dette er beruset Road lukke den viktigste grunnen av Ånden Apg drukket tarmkanalen hulen av utallige samlinger for hardt arbeid av forfedrene, Ånden nesten å ha essensen av, nå er det assistent velvilje viktigste, vil sikkert være som. ugg Nylig har imidlertid sin kant overeksponert, har ført til at oppmerksomheten Lu rester, hvis Lu rester en, dyktig planetarium person, vil ugg Spirit Guards unicorn identitet ikke holder, ugg den tiden Lu rester av voldelig hevn ville ha vært. "

Hørt at Taoist, ugg sint: "Hva har ikke hatt en god dag, jeg er full Taoist lærling, hvordan kan så lett bli beseiret du optimistisk om, ugg min disippel må gjøre de kontrakt i hundrevis av år skilpadder, en liten farge for å se トリーバーチ. "Selv om ugg den ruten, men tonen bekymringer komme overens med nesten et århundre med Zuo Ci, venstre Road. Hvordan kan ikke registrere.

没有评论:

发表评论