2013年1月30日星期三

UGG Felicity boot er så kjent

Fire litt, men bare sakte røyke en sigarett, se hvor liten tretthet, men også se gjennom hva han tenkte. Gammel tjener gjette, sannsynligvis venter på noen, men de liker ... fire litt uggs australia Beijing hjørne sto en lang tid, bare røyk og så på fjernt havet trance. Hvis du venter på noen, folk kommer og kunne ikke finne ham. Den gamle tjeneren så på den ensomme figuren, se havbris blåser hans grå frakk hem, pang hjerte uprovosert, ønsket de fire lite eller ikke villig til å ta streiken.

"Og så mot sør avgjort, gi brevet, har jeg kommet til å tjene deg." Mumlet de gamle tjenere den rette vil bli kvalt. uggs sko snudde seg mot ham fra hennes hånd bagasjen, tok hans skulder et svakt smil ugg, "Vel, du går tilbake." verre enn den gamle tjeneren uvillig oppriktig Road, legger fort, "jeg ikke gå tilbake i mange år, hjem å leve ikke treghet, hvis du ikke tankene mine gamle bein kan med deg noen få år. "ugg smilte og så til siden, la den gamle tjeneren så hans tvunget smil, og deretter gå tilbake til utvinning Suri beleven utseende, forakter Lane med et smil, "wordy igjen, denne overmåte hell i sine hjembyer, rullet din kilometerteller over resten igjen." dessverre clueless gamle tjener, returnerte han penger nok til å høre ugg spurte hurriedly nikket nok er nok.

"Det er bra, jeg er borte." Slått ugg australia norge smil, sa vandre er på tur, ikke en cent av sommel nostalgi. Utenfor, pelting regn, kunne han føle og sus våt skulderen den gamle tjeneren gå for å fange opp levering paraply for å gi ham, bøyd å se på båten før de enige om å gå. ugg plutselig synker ansiktet, en lett paraply for å avverge, "Jeg liker ikke at noen skal se bort."

没有评论:

发表评论