2013年12月1日星期日

http://www.mysteriousplanet.net/mybolg.php chaussures ugg mefr

Cao chaussures ugg barn från utsidan fann Xu Fan, trav kommer utifrån, bara sitta ner, de väser andfådd, satte paketet på bordet, verkar det som det här paketet är väldigt lite i vikt. Idag ska göra ? Hur baksidan av en sådan förpackning ? Xu som talade ville se vad öppen. Men fågeln omedelbart sträckta handen hålls ned, Cao barnet generad förpackade gömmer sig bakom sig själv, och sa : nej, det är bara några böcker ! ugg stövlar Ens vill se den, och låt ugg skor hem för barn som boken, jag läste vad som måste vara bra!

Eller ser inte upp, uggs lite snacks kallade det ! Då och kallade servitören över. Xu som inte tror att olika, trots allt, som har stabiliserats den privata Tja, de är inte ännu fullt ut för Cao barn en stor dold hemlighet ! Vill du titta på det och se, men du kan inte skämta ugg skor ! Xu som inte nämner Cao barnet själv har slut på tålamodet. Inget skämt, hur kan det vara ett skämt ? Xu som talade, bakifrån Cao barnets borttagning väska, öppnade den, och hon installerat en väska full med böcker, titta på några av detta, hjärtan frestande leende väller upp, men tanken på Cao kan barnen kollat ​​sidan, bara undertryckte ett leende, sätta böckerna tillbaka i en bok väska och dra dragkedjan, men också tillbaka.

Skratta ! Cao barn arga lilla ansikte vridna åt sidan. Om detta verkligen lova ett skratt. Cao Xu som verkligen kan se barnen skratta, hanterade en liten näve tjat över den. Tja...... inte skratta...... Xu som slutligen stannade, ugg skor säger till barn, du onda är också en högskoleexamen, men också för att se hur gymnasiet matte bok, titta i övningarna, men också din senaste att göra det ? Människor är inte så med din mindre gap Tja, om du talar om ämnet i framtiden, inte tar upp allt ugg skor a, ugg skor både det en framtid ?

相关的主题文章:

没有评论:

发表评论