2013年9月17日星期二

www.shoxskobe.com nike free gfs345

http://www.shoxskobe.com Hvis gitt rett til Nærings-og handelsdepartementet Bureau arrestert svindel, vil effekten bli mye bedre. Et annet poeng er at myndighetene ikke handle. Store bedrifter tør ikke røre, for lat til å fange små bedrifter. Store bedrifter er enten hardt tilbake, eller er inntektsbringende mer inntekter for lokale myndigheter å hjelpe, ikke lett fornærmet, små bedrifter tatt ut for mye penger straff. Så mange falske produsenter så ble la gå. Så nike free forslag om å etablere hvorvidt mottak system må aksepteres etter rapportering posten, gikk ikke å etterforske, undersøke utfallet, som bør gi informantene å vite, men også for å unngå offentlige tjenestemenn ikke handle.

Utvalg av sykdom benekter direkte Hai idé. Faktisk omfanget av sykdommen seg ​​klart,nike shox, de såkalte Goodfellas, er Kina tøylesløs piratkopiering tøylesløs forfalskninger grunn veldig klar og forståelig for lyd og software produkter som den mest alvorlige krenkelse av immaterielle industrien, for eksempel, er i hovedsak prispolitikk i disse sektorene forårsaket av feil. Siden prispolitikk for disse næringene var feil når de fleste lyd- og video- produkter og programvare priser et alvorlig avvik fra det innenlandske kjøpekraft.

Men i USA for å selge $ 99 i software prising i Kina vil generelt være mer enn ett tusen yuan,nike shox sko, er vanligvis høyere enn i dyrere å selge i utlandet. Baltimore Ravens jersey Slik prising for de fleste av kinesiske urbane forbrukere som er ute av mye av den landlige forbrukeren ikke har råd til mer. Prispolitikk feil på grunn av piratkopiert lyd og video-produkter og programvare gir en stor etterspørsel i markedet, og selv så hadde håpet på en rimelig pris å kjøpe ekte forbruker også måtte investere i armene til piratkopiering. Dette er i motsetning til et år til overtredelsen har forårsaket store tap, er kostnaden for risiko ulovlig krenkelse av åndsverk fortsatt lav.

相关的主题文章:

没有评论:

发表评论